Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Distractis

Data
Access
50 lei
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Joi, 6 Noiembrie 2014, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca va avea loc spectacolul intitulat Noaptea președinților susținut de trupa Distractis.

Noaptea Președinților este un show live de o sută de minute de comedie, satiră politică și parodie muzicală. În cadrul spectacolului, cei trei președinți ai României vor fi gazdele unui bal la care sunt invitate mai multe personaje ale vieții politice actuale.

„Ideea spectacolului este aceea a unui concurs de tip Vocea României, o voce politică a României. Este un format în care trei foști președinți ai României, Iliescu, Constantinescu și Băsescu, aleg viitoarea voce a României, viitoarea voce politică” a precizat Valentin Gora, unul dintre membrii Distractis.

Mesajul spectacolului îi vizează în primul rând pe alegători, pentru că politicienii nu răspund și nu se schimbă în urma unor astfel de provocări, spun membrii Distractis.

După ce „s-a dat de trei ori peste cap și a amețit îngrozitor”, „Divertis” s-a transformat în „Distractis”, dar stilul a rămas la fel. Distractis îmbină satira politică cu umorul elegant și spontan, improvizat, continuând veșnica luptă împotriva prostiei, toate respectând axioma Divertis: „Întotdeauna creierul mare va râde înaintea creierului mic sau foarte mic.”

Distractis înseamnă acum Ioan Gyuri Pascu, Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu și Florin Constantin.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.