Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Discută cu copilul tău despre sexualitate

Data
Loc
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 12 Decembrie 2013, începând cu ora 18:00, la PsyLife Clinic Cluj-Napoca va avea loc workshop-ul Discută cu copilul tău despre sexualitate.

Copiii noștri au multe întrebări și curiozități pe măsură ce cresc. Suntem bucuroși să le răspundem la întrebările lor, deși, unele sunt complicate. Există, însă, un subiect unde nu așteptăm întrebările lor și am vrea să treacă cât mai mult timp până încep să pună întrebări sau chiar ne facem uneori că nu auzim întrebările lor. Acesta este subiectul sexualității. De ce ne este atât de greu să discutăm despre asta? Poate cu noi nu s-a discutat, poate nu știm cât să spunem, cum să explicăm și ca să fim sinceri este un subiect dificil oricât de deschiși am fi cu privire la sexualitate.

Este, însă, extrem de important să discutăm cu copiii noștri despre sexualitate. De ce? – poate vă întrebați. Pentru că pot afla oricând și de oriunde mai ales în mediul de astăzi… Pentru că daca noi discutăm asta cu ei din timp, vor discuta cu noi atunci când vor avea întrebări… Pentru că e normal să întrebe și să aibă curiozități chiar dacă nouă ne este greu să le răspundem… Pentru că un copil / adolescent care știe și cu care părinții vorbesc despre sexualitate este în mare măsură ferit de pericolele sexualității. Și pentru multe alte motive.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.