Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Dezvoltarea unei relaţii pozitive între părinte şi copil

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Luni, 9 Decembrie 2013, începând cu ora 18:00, Cărturești Cluj-Napoca te invită la workshop-ul pentru părinţi cu copii între 8-18 ani Dezvoltarea unei relaţii pozitive între părinte şi copil.

Luna decembrie ne duce cu gândul, invariabil, la copilărie. Fie că e vorba de nostalgia unor sărbători de iarnă trecute sau bucuria naivă pe care încă o simţim la aprinderea luminilor de Crăciun, aceasta e luna copiilor.

Psihologii de la Centrul de Evaluare şi Intervenţie pentru Copii şi Adolescenţi au hotărât să profite de acest lucru, ca şi de faptul că vremea urâtă ne obligă să petrecem mai mult timp în casă, împreună, şi au conceput workshopul Dezvoltarea unei relaţii pozitive între părinte şi copil.

fundamentul pentru orice influenţă ne dorim să avem asupra copilului / adolescentului: de la a stabili şi menţine reguli, a gestiona conflictele care apar, la a ne ajuta copilul să îşi dezvolte diferite abilităţi şi să îşi formeze o conduită dezirabilă.

Construirea şi menţinerea unei relaţii pozitive în familie necesită efort şi implicare din partea părinţilor. În cadrul acestui workshop veţi afla o serie de metode, a căror eficienţă este dovedită, pentru dezvoltarea unei relaţii pozitive cu copilul dumneavoastră.

Durata workshop-ului este de aproximativ o oră.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.