Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Desperado – These Boots are Made for Rockin’

Data
Loc
Diesel Club

Joi, 6 Decembrie 2012, începând cu ora 21:00, Diesel Club te invită la un concert Desperado – These Boots are Made for Rockin’.

Acest concert este primul în Cluj în noua formulă, cu Janky Zsolt la tobe. Cunoscut şi de la trupa clujeană de rock-progresiv Kappa, el este unul dintre cei mai titraţi baterişti din Ungaria.
Revenirea lui Zsolt în România, a făcut posibilă o nouă abordare a repertoriului Desperado.
Astfel, publicul va putea savura, pe lângă celebrele hituri, şi piese care sunt mai complexe sau definesc latura mai rock a trupei.

Fiind un concert care se ţine în Diesel Club, “locul de naştere” al piesei “Am cazanul meu”, Desperado doreşte să facă un cadou fanilor şi să cânte piese care rar pot fi auzite live.

Totodată, pregătind un viitor album, băieţii de la Desperado vor cânta şi câteva noutăţi, una dintre ele fiind “Nu sunt cuvinte”, piesa care va intra în promovare în ianuarie, acum fiind în mixaje, în studio.

În plus, pentru că e vremea Cântecelor de Crăciun, Desperado vă va oferi “Dacă nu-i zăpadă de Crăciun” piesa scrisă împreună cu Tony Poptamas şi care strânge un număr foarte mare de vizionări pe YouTube

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.