Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Dekadens

Data
Access
10 lei
Loc
Zorki Off The Record Cluj-Napoca

Vineri, 14 Octombrie, începând cu ora 21:30, Zorki Off the Record şi Torso Booking vă invită la lansarea oficială a clipului Moviestar a formaţiei Dekadens.

Dekadens este o formaţie indie/post-punk din Bucureşti care şi-a început activitatea în 2006.

Prima componenţă Dekadens îi includea pe Becky (UK) şi Janin ( fost membru al trupelor AB4 şi Zebre ). Cei doi au început să compună primele piese împreuna cu Bogdan Crucian la bass ( fost membru AB4 ) şi Florin Dinu la tobe. La scurt timp, tot la bass, li se alatură Mihai ( fost membru Nociv si Crize ).

În timpul turneului în America din 2009, Becky decide sa se stabileasca în Toronto, astfel ca, la sfârşitul turneului, aceasta parăseşte formaţia, iar băieţii se întorc în Romania pentru a găsi înlocuitor pentru Becky, deoarece aveau de onorat concertele deja stabilite.

Dupa 6 luni de pauza, în Ianuarie 2010, membrii Dekadens gasesc înlocuitorul perfect în Andreea Lupescu. Au susţinut numeroase turnee în Romania, cât şi în Canada sau S.U.A, bucurându-se de un real succes.

Imaginea de MOVIESTAR descrețește multe frunți în vremurile noastre. Iar pe noi nu poate decât să ne inspire pentru o nouă piesă și mai ales pentru un nou videoclip.

MOVIESTAR este diferită de stilul Dekadens obișnuit. Este mai ritmată și adaptată la povestea versurilor, care ironizează lumea superficială în care toți tânjesc după o viață de MOVIESTAR, plină de distracții, fără responsabilități, lipsită de griji și greutăți.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.