Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Deco Show

Data
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 20-22 Aprilie 2012, Polus Center Cluj te invită la Deco Show, târg ce va reuni producători și retaileri de mobilă și decorațiuni interioare, ateliere de design și amenajări.

Evenimentul pune accent pe promovare și vânzare, expozanții fiind extrem de variați. Vor fi prezenți atât reprezentanți ai colecțiilor internaționale, importatori de mobilier din Italia, cât și fabrici de mobilă autohtone, afaceri de familie. Dintre aceștia enumerăm: Zigman, Casa Butyka, Katros , Mobila Ta , Trend Moebel (mobilier de gradină, rattan), Naturfloor (covoare naturale), Roxmobil (mobilier), Mobicord (canapele, colțare), BioTextima (au adus în premieră pe piața clujeană saltele ortopedice cu aloe vera și pe bază de arcuri de lemn), Studio Maison sau Artgeorgies.

În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare canapele, colțare, mobilier de gradină, electrocasnice incorporabile în mobilierul de bucătărie, mobilier din ratan, covoare naturale, saltele ortopedice cu aloe vera și pe bază de arcuri de lemn, gresie, marmură, piatră naturală, ceramice și soluții de mobilier la comandă.

Două dintre noutățiile târgului vor fi includerea artiștilor care fac decorațiuni handmade pentru casă (și nu numai) și prezența firmei Artgeorgies care fabrică mozaic pentru folosirea în scopuri artistice, realizând montaje cu mozaicuri și vitralii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.