Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Deadhorse

Data
Access
10 lei
Loc
Gambrinus Live Stage Pub

Sâmbătă, 5 Mai 2012, începând cu ora 22:00, FRONT, în colaborare cu post-rock.ro şi Gambrinus Pub, prezintă una din cele mai bune formații noi de post-rock: Deadhorse (US). În deschidere: Fluturi pe Asfalt (RO).

Deadhorse e o trupă de post-rock/instrumental din Erie, PA (SUA). Formată în august 2009, se face din ce în ce mai cunoscută drept o nouă prezență care-și dovedește perseverența și sinceritatea în undergroundul muzical live.

După turnee naționale și albume lansate independent, ce s-au popularizat cu viteza luminii datorită
promovării online continue, universul muzical Deadhorse atinge noi publicuri din jurul lumii în fiecare zi. Cu o gamă extensivă de dinamică, control și forță, Deadhorse își atrag publicul nu doar prin atmosfera narativă, ci și printr-o conexiune intimă, crucială, definită prin sfera unor construcții subtile, a unor string-uri grațioase și a unor melodii delicate, inspirate din sfera clasicului.

Deadhorse nu dau semne să se culce pe-o ureche prea curând, așa că după lansarea primului lor 7″, ce urmează după cea a albumului „We Can Create Out Own World”, vine și-un turneu european în 2012 și două clipuri făcute de regizorul australian Matt Kleiner. Ba chiar dovedesc că DIY-ul o duce încă bine-mersi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.