Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

De la Idei la Emoții

Data
Access
gratuit
Loc
Cinema Mărăști Cluj-Napoca

Sâmbătă, 4 Februarie 2017, începând cu ora 14:00, la Cinema Mărăști va avea loc conferința absolvenților Life Speaking intitulat De la Idei la Emoții.

Cum ar fi ca în 6 ore, peste 20 de oameni remarcabili să îți ofere cadou cele mai valoroase mesaje extrase din experiențele lor de viață?

Absolvenții Atelierului de Life Speaking vor urca pe scenă și îți vor împărtăși povești personale, informații utile, emoție și multă iubire în discursuri de 7 minute care să te ajute să treci peste provocările tale și să ai o viață mai fericită!

În Aprilie 2014 a avut loc prima ediție a Atelierului de Life Speaking. De atunci, peste 200 de oameni minunați s-au redescoperit pe ei înșiși: au devenit mult mai încrezători în propriile forțe, au învățat să creeze și să livreze discursuri inspiraționale bazate pe experiențele lor de viață, au învățat cum să își gestioneze emoțiile și cum să se bucure de fiecare moment atunci când vorbesc în public.

Din tot ce au învățat vor să îți ofere ție un mesaj, extras din viața lor, care să te ajute să ai zile mai senine și mai pline de iubire și împliniri.

Alături de ei, pentru a-ți oferi și mai multă valoare, am invitat și 4 speakeri speciali care au trecut prin multe provocări și acum se bucură de rezultatele muncii lor: Monica Ion (Ex Managing Partner – Psihoselect), Zoltan Veres (Trainer & Coach – Refleqt), Eduard Dabican (Owner – Boudoir Studio Prive) și Cornel Marian Hoza (Presedinte – Asociatia Beard Brothers).

Îți poți rezerva un loc prin completarea formularului de aici.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.