Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Daniel Keyes: A cincea Sally

Data
Access
10 lei
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

Joi, 12 Mai 2011, începând cu ora 20:00, Fabrica de Pensule CLuj-Napoca te invită la spectacolul Daniel Keyes: A cincea Sally.

Spectacol produs de Balla & Vajna Projects. Spectacol în limba maghiară, subtitrat în limba engleză.

Regia: István Albu. Cu: Gabriella Mezei. Dramaturg: Gönczi Hunor. Costume: Csaga Salat Zakariás.

Mintea lui Sally Porter se dublează în cinci. Când tânără este confruntată cu realitatea, recunoaşterea o şochează. Este chinuită de crize continue şi din ce în ce mai puternic, îşi pierde conştiinţa.

În această monodramă, diferită de variantele anterioare cu mai multe personaje, Sally este singură de la bun început şi trăieşte singură tot ce i s-a întâmplat şi ce urmează să i se întâmle. Locaţia invariabilă pe tot parcursul piesei, costumul simplu, accesoriile reduse la minim – toate acestea au rolul să contrapuncteze şi să accentueze performanţa de a interpreta un personaj cu personalităţi multiple, pe care se construieşte de fapt spectacolul. Evenimentele sunt deja fapte împlinite iar noi devenim martorii trecutului printr-un fel de reminiscenţă. Ultima scenă însă abia acum urmează… (Gönczi Hunor)

Preţul unui bilet este de 15 RON, cu reducere pentru studenţi: 10 lei. Rezervări se pot face prin SMS la numărul de telefon +4 0744 866 006 sau prin e-mail la adresa noemi@bv-projects.org (menţionaţi numele, data şi nr. de bilete).

Sala Studio, etaj I

Balla & Vajna Projects / noemi@bv-projects.org / bv-projects.org

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.