Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Crosul Companiilor 2013

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Duminică, 22 Septembrie 2013, la Cluj-Napoca va avea loc cea de-a III-a ediţie a Crosului Companiilor.

Evenimentul este o competiţie sportivă cu specific organizaţional, în acelaşi timp fiind şi un eveniment social deosebit, dedicat exclusiv angajaţilor companiilor. Aceştia se vor întrece în alergare, în probele individual şi pe echipă, pe un circuit creat pe străzile din centrul oraşului Cluj-Napoca.

Startul se va da la ora 10:00 în Piaţa Unirii, alergătorii urmând traseul Piaţa Unirii (sud) – strada Eroilor – strada Baba Novac – strada Iuliu Maniu – Piața Unirii (est) – Piața Unirii (sud) – strada Napoca – Piaţa Unirii. Traseul se va parcurge de trei ori, iar distanţa totală masoară aproximativ cinci kilometri.

Spectacolul alergării propriu-zise va fi completat cu reprize muzicale oferite de Bigtime Production, susţinute de Patricia Niri și Alexandra Cociș, fiind pigmentat cu sesiuni de încălzire conduse de clubul de fitness World Class Health Academy Cluj şi cu festivităţi de premiere.

În plus, toţi care se înscriu la cros vor participa la tombola organizată de către Runners Club, intitulată Alerg de placere care este o tombola de colectie, cu premii oferite de artista Marcela Alexandrescu. Cele cinci premii oferite de artista constau in schite/desene cu alergatori, imprimate pe cinci tricouri.

Yellow Store va organiza un workshoop de fotografie, în cadrul căruia se va discuta despre importanța utilizării aparatelor și obiectivelor în fotografia sportivă, începând cu ora 9:30. Workshop-ul va fi susținut de Gabriel Natea și Petrina Irimie.

Crosul Companiilor promovează un mod de viaţă sănătos prin practicarea alergării, având şi valenţe educative, care ţin de trăsăturile unui angajat model. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru manifestarea şi promovarea unor valori precum responsabilitate, afirmare, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese similare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.