Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu Supergrup

Data
Access
35 / 50 / 90
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Joi, 20 Februarie 2014, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca va avea loc un concert rock susținut de Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu Supergrup.

Evenimentul se adresează publicului larg, în special fanilor muzicii rock de calitate, pentru care Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu reprezintă două nume de referință în muzica românească. Publicul va avea ocazia să reasculte piese cunoscute și îndrăgite din repertoriul mai vechi al lui Nuţu Olteanu şi Cristi Minculescu, dar şi cover-uri ale unor piese celebre aparţinând unor trupe de talie mondială, în interpretarea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu.

Stabilit în prezent în Germania, la Regensburg, după părăsirea trupei Iris, al cărei solist a fost o perioadă îndelungată, Cristi Minculescu a rămas deschis colaborărilor artistice și contactului cu numeroşii săi fani.

Nuțu Olteanu, fondator al formației Iris, compozitor și chitarist solo în epoca de glorie din anii ’80, s-a stabilit în Suedia la începutul anilor ’90, dar a avut apariții și pe scenele din România, ca guest musician, alături de Holograf, unde a cântat după ce a părăsit trupa Iris.

Ideea reunirii celor doi muzicieni de excepție s-a materializat la insinstențele Fundației Phoenix, care îl reprezintă pe Cristi Minculescu. Pentru noul proiect, lor li s-au alăturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis și Ken Sundberg.

Repertoriul reunește piese consacrate de trupa Iris și reașteptate de fani – Trenul fără naș, Pe ape, Doar pentru voi, Lumina zilei, Noaptea, Strada ta, Cei ce vor fi, Baby. Totodată fanii vor putea asculta preluări din repertoriul unor trupe precum AC/DC, Bad Company, Whitesnake și Led Zeppelin.

Evenimentul este organizat de Clujulcultural.ro și RB Events.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.