Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Cristi Minculescu și Iris – Din nou împreună

Data
Loc
Casa de Cultură a Studenților (Cluj-Napoca)

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015, începând cu ora 19:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la spectacolul intitlat Din nou împreună susținut de Cristi Minculescu și Iris.

După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani.

Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 Septembrie 2015 – 15 Octombrie 2015, şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat.

Cu multe momente de neuitat petrecute în Suceava, Cristi Minculescu mărturiseşte: “De la Suceava am numai amintiri frumoase, cele mai puternice sunt legate de căldura de deşert saharian în sălile de concert îngheţate bocnă. Era atât de frig, încât după ce începeam concertul şi cântăm primele piese, începeau să se ridice aburi”, îşi aminteşte artistul. “Chiar şi aşa însă, oamenii erau în picioare, emanând o energie atât de frumoasă. Despre bucătăria bucovineană ce să mai zic, abia aştept să mănânc din nou o ciorbă rădăuţeană”, încheie Cristi Minculescu.

Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum “Baby”, “Nu mă uita”, „De vei pleca” sau “Strada ta”? Cristi Minculescu şi IRIS invită toţi sucevenii să retrăiască alături de ei cele patru decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe iabilet.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.