Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

CRIC – CRIC

Data
Loc
Reactor

În perioada 18-25 Februarie 2015, începând cu ora 18:00, Mini Reactor Cluj-Napoca invită copiii la programul pentru dezvoltare socială și emoțională intitulat CRIC – CRIC.

CRIC – CRIC este un program pentru dezvoltare socială și emoțională a copiilor între 4 și 7 ani, care ne deschide apetitul față de cunoaștere, în care învățăm să fim încrezători și flexibili, creativi și plini de inițiative. Toate acestea se întâmplă alături de un prieten de nădejde, un cățel răbdător și educat care ne va îndemna cu fiecare întâlnire să ne întoarcem spre naturalețea conexiunii dintre om și animal. Spre deosebire de obișnuitele jocuri pe calculator sau plușurile preferate ale copiilor, în cadrul acestui atelier vom avea parte de activități asistate de animale (AAA) dinamice și creative unde copiii vor avea ocazia să interacționeze spontan și autentic cu “personajele vii din povești”.

La prima noastră întâlnire, 18 Februarie 2015, începând cu ora 18:00, vă invităm să facem cunoștință cu încrederea. Deoarece compania unui blănos ne crește pofta de muncă, dar și de joacă vom fi motivați și entuziasmați să aflăm ce însemnă să fim încrezători, în timp ce folosindu-ne de muzică și postura corporală vom învăța să ne dezvoltăm această abilitate, indiferent de aventura ce ni se arată. În plus, ne vom face prieteni atât cu două cât și cu patru piciorușe.

A doua întâlnire din luna februarie, 25 Februarie 2015, începând cu ora 18:00, abordează problematica perseverenței. Facem ceva nou și provocator? Perfect! De data aceasta vom învăța că putem să ducem la sfârșit o sarcină deoarece asta ține de noi. Prin natura lor activitățile asistate de animale ajută la creșterea nivelului de concentrare, motivație și angajare în procesul de învățare, dar mai mult de atât atelierul își propune să le prezinte copiilor modele de sârguință și tenacitate astfel dezvoltând potențialul fiecărui copil. Muncind în echipă vom confecționa jucării pentru blănosul nostru răbdător.

Psiholog: Anca Zăgrian. Instructor canin: Iulia Lazăr . Artist: Delia Gavlițchi.

Atelier organizat de Cabinet individual de psihologie Anca Zăgrian, Școala de dresaj Pet Joy și Mini Reactor

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.