Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Crești odată cu copilul tău

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Miercuri, 11 Octombrie 2015, începând cu ora 18:30, Cărturești Cluj-Napoca te invită la întânirea intitulată Crești odată cu copilul tău.

Crești odată cu copilul tău este un proiect educațional inițiat de Cărturești Cluj și Mind Education Health, dedicat tuturor părinților și viitorilor părinți preocupați de starea de bine a copilului lor. Celor care își doresc ca acesta să crească autonom, responsabil, încrezător, generos și onest, știind să facă față eșecurilor și disconfortului fără să fugă sau să renunțe, să pună limite în relații atunci când este nevoie, să ia decizii și să facă alegeri bune pentru el.

Întâlnirile din cadrul proiectului Crești odată cu copilul tău vor lua în discuție temele și problemele care îi frământă pe majoritatea părinților: ce însemnă să fii un părinte „bun” pentru copilul tău, ce se ascunde în spatele comportamentului lui, ce ne comunică și cum reacționăm, cum știm că ceea ce facem e bine pentru copil și familie, ce facem când greșim față de copil sau când avem convingerea că nu ne ridicăm la înălțimea așteptărilor, care sunt în fapt nevoile copilului, care sunt prioritațile lui de dezvoltare și care sunt ale noastre etc.

Program

  • 11 Noiembrie 2015
    Cum să fiu prezent în viața copilului (Mindfulness pentru părinți)
  • 25 Octombrie 2015
    Sunt părinte – cum am grijă de mine și de familia mea
  • 9 Decembrie 2015
    Cum îmi aleg partenerul și cum îl influențează pe copil viața noastră de cuplu

Participarea este pe bază de înscriere la adresa de e-mail domnica@mindeducation.ro.

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondatoarea Mind Education Health, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătații emoționale de 20 de ani. Principalul ei interes personal și profesional este în armonizarea relației de cuplu și în conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.