Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Concurs de tir cu laser

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 10-11 Noiembrie 2012, între orele 14:00 și 19:00, Polus Center Cluj te invită la un concurs de tir cu laser.

Clienţii centrului comercial sunt aşteptaţi să participe la un concurs de tir cu laser unde pot câştiga numeroase premii. Sportul este nou pe piaţa noastră, fiind adus pentru prima dată în România de către tir-talere.ro.

Acesta nu presupune nici un pericol asociat cu armele de foc, fiind o simulare prin care tirul cu arma este înlocuit cu un sistem electronic prin care arme autentice sunt dezactivate şi sunt transformate în arme electronice care emit raze inflaroşu pentru a nimeri ţintele. În mod obişnuit sistemul este conceput pentru concursul de tir cu talere, însă weekendul acesta, clienţii Polus Center se vor putea distra la un concurs de tir cu ţinte fixe, pregătite special pentru acest eveniment.

Tir-talere.ro aduce în România un sistem de tir talere electronic (Laser sport), sistem care propune o combinaţie între caracterul sportiv şi cel de divertisment al acestui produs. Practic se elimină periculozitatea folosirii armelor cu alice, în schimb se adaptează armele pentru un sistem de infraroşu care este conceput pentru a imita cât mai exact tirul normal. Având în vedere avantajele acestui sistem de tir-talere, el se adresează tututor categoriilor de vârstă, inclusiv tinerilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.