Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Concert tradiţional de colinde

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011, începând cu ora 19:00, Polus Center Cluj te invită la un concert extraordinar de colinde susţinut de către corul
Filarmonicii de Stat Transilvania.

În deschiderea evenimentului, pe scenă va urca Orchestra de Estradă a Liceului de Muzică Sigismund Toduţă din Cluj Napoca.

Înfiinţat încă din anul 1972, în timpul directoratului maestrului Sigismund Toduţă, Corul Filarmonicii de Stat Transilvania a fost recunoscut ca valoare naţională de prim rang, după abia doi ani de la înfiinţare, poziţie pe care o păstrează şi în momentul de faţă. Renumele ansamblului a crescut odată cu turneele întreprinse în străinătate, cu prezenţa pe marile scene europene, la Berlin, Düsseldorf, Zürich, Lucerna, Tel Aviv, Ierusalim, Ravello, Pesaro, Macerata, Napoli, Madrid, Barcelona, Cordoba, Luxemburg, Assisi.

Corul Filarmonicii de Stat Transilvania condus de către dirijorul Cornel Groza va susţine la Polus Center, un concert tradiţional de colinde, sâmbătă, 17 decembrie 2011, începând cu ora 19:00.

De la ora 18:30, în deschiderea evenimentului, Orchestra de Estradă a Liceului de Muzică ‘Sigismund Toduţă’, condusă de către profesor coordonator Gheorge Pardău, au pregătit celor prezenţi un program special.

Concertul va avea loc în zona de food court a centrului comercial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.