Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Comedy Cluj

Data
Loc
Cluj-Napoca

În perioada 8-17 Octombrie 2010, va avea loc a doua ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj.

Timp de zece zile pasionatii de comedie, au ocazia de a viziona 100 de filme de comedie. Filmele din cadrul festivalului vor fi proiectate în cinematografele Republica, Arta și Victoria și o locație alternative la Casa Tranzit. Pentru cei care vor să vadă filme de la volanul mașinii, vor putea face asta în fiecare seară la Polus Drive In (parcarea Polus Center Cluj).

Pretul biletelor este de 10 lei, studenții, elevii și pensionarii pot achiziționa bilete cu preț redus la 8 lei. De asemenea s-au pus în vânzare 300 de abonamente pentru zece sau cinci filme, cu prețurile de 80 respectiv 40 lei. Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la infopoint-urile amenajate în cadrul Librăriei Universităţii – Diverta , Librăriei Humanitas, Polus Center şi Cinema Republica.

Juriul din acest an este format din personalități de renume în industria cinematografică: Andreas Strohl (directorul Festivalului de Film de la Munchen), Andre Ceuterick (directorul Festivalului filmului de dragoste de la Mons, Belgia), Augusto Orsi (jurnalist şi unul dintre organizatorii de cursă lungă ai Festivalului de Film de la Locarno), Silvia Pinterova (este jurnalist, distribuitor de filme şi manager de festivaluri în Slovacia), Alin Ludu Dumbrava (critic de film).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.