Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Comedy Cluj

Data
Loc
Cluj-Napoca

Cea de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj va avea loc în perioada 14-23 Octombrie 2011. După ce anul trecut au fost prezentate publicului 94 de filme din 24 de țări, anul acesta palmaresul festivalului depășește 100 de filme din 30 de țări.

Ediția din acest an vine cu o mulțime de surprize pentru publicul festivalului și cu un program extrem de divers: eveimente conexe: concerte, spectacole de teatru, spectacole de stand-up comedy, vernisaje de artă, workshop-uri și discuții pe teme cinematografice, dar și din alte domenii strâns legate de film.

Una dintre principalele noutăți este organizarea, in cadrul competiției, a unei secțiuni speciale dedicate filmelor realizate in academiile de film din întreaga lume, care va reuni la Cluj numeroși studenți si profesori de film din țara și străinătate.

Peste 80 de invitați sunt așteptați în octombrie să pășească pragul festivalului. Regizori, scenariști, producători, actori, jurnaliști, critici de film și bloggeri din țară de peste hotare se vor alătura din nou publicului clujean pentru a încuraja și susține cultura și arta cinematografică.


Fotografii

Poze realizate de Raluca COZMA.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.