Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Colateral, Oedip

Data
Loc
Reactor

Duminică, 15 Iunie 2014, începând cu ora 20:00, Reactor Cluj-Napoca te invită la spectacolul de teatru intitulat Colateral, Oedip de Mihai Ignat.

Text de Mihai Ignat.

În distribuție: Cristian Iorga.

Spectacolul este realizat pe baza a două scrieri scurte ale dramaturgului Mihai Ignat: Colateral, Oedip și Toate mi se-ntâmplă numai mie.

Una din problemele generației tinere și nu numai, este socializarea virtuală în detrimentul comunicării adevărate, firești, cu persoane reale. Textul lui Mihai Ignat semnalează această direcție, cu foarte mult umor, arătând că în cele două lumi regulile de comunicare diferă, iar șansele de a trăi situații jenante sunt foarte mari.

Personajul încearcă să își găsească o prietenă prin intermediul rețelelor de socializare, dar, cum niciodată persoana respectivă nu e ceea ce pare a fi, cere sfatul psihologului pentru a înțelege care este cauza întâmplărilor nefericite prin care trece.

Mult umor, multe situații jenante și comice, multe incertitudini, 45 de minute de bună-dispoziție cu tânărul actor Cristian Iorga, laureat al Galei HOP, 2013 (Premiul Teatrului Național din Timișoara) si al Galei STAR Bacău, 2014 (cel mai bun one man show).

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.