Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Cluj Design Days

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 13-16 Octombrie 2016, Iulius Mall Cluj te invită la Cluj Design Days, ediția a doua.

Anul acesta, evenimentul se desfășoară sub forma unui târg de produse „designer made”, încântând publicul cu o varietate de articole realizate într-un mod cât se poate de ingenios. Peste 40 de designeri locali și naționali își vor prezenta cele mai noi creații, acoperind segmente precum: design de obiect, home decor și fashion. Cei care apreciază unicitatea și frumusețea articolelor care poartă semnătura unor designeri autohtoni vor admira lucrări cu imaginație și le vor putea cumpăra pe cele care se potrivesc stilului și preferințelor lor. Vor putea alege piese vestimentare, încălțăminte, bijuterii, genți și accesorii, aranjamente florale, decorațiuni, mobilier, articole din ceramică, ilustrații și multe altele.

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016, de la ora 19:00, publicul Cluj Design Days, de la demisolul Iulius Mall, se va bucura de un moment surpriză: fashion show inedit, cu tinere actrițe, care vor improviza mișcări de dans contemporan îmbrăcate în ţinute create de designeri clujeni.

Cluj Design Days este un eveniment marca Muza şi Dunga, platforme de promovare a designului local și național, și are scopul de a încuraja aprecierea originalității și de a susține munca artiștilor clujeni și nu numai.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.