Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Chat’elier

Data
Access
40 lei
Loc
Cluj-Napoca

Duminică, 9 Septembrie 2012, începând cu ora 16:00, la Bistro Maitresse Cluj-Napoca va avea loc Chat’elier, de data aceasta cu focus pe cele cu burtică, adică viitoare sau proaspete mămici.

Vor fi discutii despre stil, cum ne pregătim să fim mămici (educație prenatală), produse de îngrijire pentru mămici și micuți, lenjerie pentru mămici și discutii libere cu sfaturi între viitoarele și proaspetele mămici.

Ioana BORA va vorbi despre cum să ne ascundem burtica dacă suntem mai plinuțe – ce ne avantajează, ce ne cumpărăm de la începutul sarcinii și ce păstrăm din dulapul nostru (piese de bază pe parcursul sarcinii, accesorii potrivite perioadei de sarcină și ponturi vestimentare în functie de anotimp).

Doctorii Teodora CĂTINAȘ și Ioana MĂGURAN, certificați de Lamaze International, vor oferi cursuri Lamaze, puericultură, alăptare, diversificare și parenting.

Vor mai fi prezenți reprezentanți ai firmelor Jolidon și Cosmetic Plant. Camelia BURDUJA va oferi prin tombolă o ședință foto unei mămici cu burtică.

Înscrierele se fac la e-mail-ul flash@flashme.ro. Numărul maxim de participanți: 25 de persoane.

Eveniment organizat de Flashme.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.