Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Cenzura în România

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Revista Tribuna, instituție în subordinea Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Departamentul de Jurnalism al UBB și Uniunea Scriitorilor din România – filiala Cluj, te invită miercuri, 8 Februarie, începând cu ora 13:00, la dezbaterea Cenzură și autocenzură, prilejuită de lansarea volumului colectiv Cenzura în România, coordonat de Ilie Rad și publicat la Editura Tribuna.

Evenimentul va avea loc la sediul Uniunii Scriitorilor Cluj. La dezbatere vor participa, printre alții, C. Cubleșan, Liviu Malița, Marta Petreu, Ion Pop, Mircea Popa, Irina Petraș și Ilie Rad.

Volumul Cenzura în România reunește o parte din lucrările rezentate în toamna anului trecut la Simpozionul Național de Jurnalism organizat la Universitatea Babeș-Bolyai, dar și evocări și evocări ale unor cunoscuți scriitori și jurnaliști despre cenzura perioadei comuniste.

Printre autorii volumului se numără scriitori reputați, ca Ana Blandiana, Marta Petreu, Dan Culcer sau Ion Pop, dar și jurnaliști cunoscuți sau persoane ale vieții publice, precum Adriana Săftoiu, Robert Turcescu ori Dumitru Graur.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.