Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Centrul Minții

Data
Loc
Parcul Central Simion Bărnuțiu

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014, între orele 14:00 și 20:00, Asociația Minte Forte organizează la Centrul de Cultură Urbană Casino Cluj-Napoca un eveniment nou de informare despre sănătatea mintală.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Centrul Minții și se va axa pe activități de informare a vizitatorilor cu privire la subiecte despre sănătate mintală.

Voluntarii organizației vor împărți pliante informative pe teme de interes general din domeniul sănătății mintale, vor organiza pentru vizitatori diferite activități psihologice utile pentru dezvoltarea lor personală, îi vor încuraja să povestească despre aspectele pozitive din viața lor și să reflecteze câteva momente asupra motivelor pentru care trebuie să fim recunoscători.
De asemenea, vor fi încurajate socializarea și întrebările vizitatorilor pe subiectele de interes despre sănătate mintală. Dialogul și discuțiile de grup vor fi susținute de sponsorul nostru Starbucks, care va oferi cafea și ciocolată caldă celor care ne vizitează.

Evenimentul are ca scop informarea publicului despre importanța sănătății mintale și despre modalități de prevenire și tratamentul problemelor de sănătate mintală. Totodată, evenimentul urmărește conștientizarea publicului despre aspectele pozitive din viață care merită observate și valorificate.

Centrul Minții – consiliere psihologică și informare în sănătate mintală este un proiect prin care Asociația Minte Forte sprijină îmbunătățirea calității vieții populației clujene prin facilitarea accesului la consiliere și psihoterapie și prin informare și educare în ceea ce privește sănătatea mintală. O echipă de zece psihologi stau la dispoziţia clujenilor care se confruntă cu probleme de sănătate mintală sau se regăsesc în categorii de risc, oferindu-le şedinţe individuale şi de grup contra unei contribuţii de zece lei / şedinţa.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.