Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Cea mai dulce noapte din an

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

Iulius Mall îi invită pe clujeni să petreacă o noapte dulce, în compania unor artişti îndrăgiţi şi să se bucure de reduceri la toate magazinele lor preferate. Prezentări de modă, sesiuni de make-up şi hair-styling, statui vivante şi 10.000 de surprize dulci vor condimenta cea de-a V-a ediţie a evenimentului Veniţi la miezul nopţii!.

Pe 10 Noiembrie 2012, Iulius Mall Cluj împlineşte cinci ani şi sărbătoreşte împreună cu oaspeţii săi prin shopping la preţuri reduse şi programe de divertisment spectaculoase. Petrecerea reducerilor începe la ora 20:00, în singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua. Mandinga va urca pe scenă la ora 21:00, urmată de Loredana, al cărei recital începe la ora 22:30, iar o oră mai târziu Connect-R va încinge atmosfera. Spectacolul va fi moderat de îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă.

Prezentările de modă ale marilor branduri vor anima noaptea de shopping. Tommy Hilfiger, Little Big, Jolidon, Damat Tween şi Soleil du Sucre sunt câteva dintre magazinele ce îşi vor expune articolele în tendinţe. Pentru a îndulci evenimentul, cofetăria Lemnul Verde va organiza Candy Fashion Show, rochiile fiind decorate cu ciocolată şi marţipan. Insomniacii vor putea asista la sesiuni de make-up şi hair-styling oferite de Gett’s Color Bar, iar în zona Cinema City se vor putea amuza alături de statui vivante şi foto corner.

Iulius Mall va completa momentele de entertainment cu promoţii captivante de până la 70%, împătimiţii de shopping putând să-şi îmbogăţească garderoba cu articole atractive. Adam’s by Secuiana, GNT, Motor, Mustang, Goldenpoint şi IQ au reduceri între 50% şi 70%, în timp ce magazine precum Damat Tween, Dockyard Island, Escudo, Guara, Guess, Jolidon, Bigotti, Condor, Mizar, Mathilde, Motivi, Nichi, Soleil du Sucre, Tommy Hilfiger, Kenvelo, Seroussi şi Steilmann au tăiat din preţuri cu 20 până la 50 de procente. Oferte speciale au şi H&M (clienţii care cumpără de 150 de lei primesc un fashion card în valoare de 50 de lei), Kenvelo (cumpărăturile de 300 de lei sunt plătite la jumătate) şi Terranova (la două produse cumpărate, al treilea este gratis).

Şi magazinele de încălţăminte vor fi bogate în oferte, cu promoţii de 30% la Il Passo şi Zuca şi 20% la Bata, Leonardo şi Office Shoes.
Cosmeticele de la Marionnaud vor avea reduceri care ajung până la 35%, iar magazinele Sephora, Ruby Rose şi Professional Shop vor avea discount-uri de până la 20%.

Clujenii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu reduceri de până la 50% la Swarovski şi de până la 30% la Accessorize şi Gemstones Bijou.

Articolele sportive se găsesc la oferte atractive în magazine precum Converse, Nike, Calcio Sport şi U-Man, preţurile fiind reduse cu până la 20%.
Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 60% fiind disponibile la Noriel, iar la magazinele Coccodrillo, Dinoland, Divertis Shop şi Kiddy Store preţurile sunt reduse cu 20% – 30%.

Cumpărăturile la Flanco se fac cu reducerea TVA pe loc, iar laptopurile Asus şi Toshiba de la Altex au reduceri de 200 de lei.

Iulius Mall propune oferte la fel de atractive şi la magazinele cu decoraţiuni, dar şi la cele din zona foud court, la cafenele şi restaurante, precum şi cele din zona serviciilor.

Întreaga noapte din 10 Noiembrie 2012 va fi condimentată cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum o sută de lei asigură participarea la marea tombolă, programată la ora 1:00. Pentru cinci clienţi Iulius Mall pasiunea pentru shopping va fi răsplătită cu gadgeturi, norocoşii câştigând câte un Samsung Galaxy S III. În plus, Iulius Mall a pregătit şi un concurs special pentru fanii săi de pe Facebook. Toţi prietenii care votează prăjitura lor preferată de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, în perioada 2-10 Noiembrie 2012, au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, noul iPad.

Cu un program ce garantează cumpărături avantajoase şi distracţie nelimitată, sfatul pentru clujeni este să-şi facă somnul de frumuseţe ziua, pentru că noaptea Iulius Mall îi invită la petrecerea dulce a reducerilor.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.