Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

CatRhythm și Elvis Romano

Data
Access
10 lei

Joi, 16 Mai 2013, începând cu ora 20:00, Casa Tranzit Cluj-Napoca te invită la un concert susținut de CatRhythm și Elvis Romano.

CatRhythm este prima trupă de rockabilly din România. Chitara, contrabasul şi bateria desavarşesc un tablou muzical autentic al anilor ’50, un cocktail de Rockabilly cu o aromă fină de Jump Blues (prin interpretarea unor compoziții clasice promovate de vedetele rock’n’roll: Janis Martin, Wanda Jackson, Johnny Burnette, Don Woody, Tommy Steel, Etta James, Ruth Brown şi mulţi alţii. Liderul formației, Eric, este olandez get-beget (mutat la Cluj de trei ani de zile), iar bateristul formației, Francisc Salamon (Schatzi) este totodată primul toboșar al legendarei formații clujene Semnal M. În primele saptămâni de la alcătuire CatRhythm a fost invitată în emisiune la Acadeaua lui AG Weinberger (TVR2). Primul demo reuneşte 16 piese rockabilly iar al doilea album este deja în pregătire.

În cadrul spectacolului de la Casa Tranzit, CatRhythm va colabora la câteva interpretări de piese după Elvis Presley cu talentatul cântăreț de etnie rromă Elvis Rromano. Elvis Rromano va cânta în deschiderea seriei de evenimente.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.