Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Cărțile cuplului

Data
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

Vineri, 3 Martie 2017, începând cu ora 18:30, Cărturești din Iulius Mall Cluj te invită lalansarea raftului Cărțile cuplului cu o prezentare susținută de Domnica Petrovai.

Ideea unui raft tematic lunar cu cărți de psihologie și dezvoltare personală ne-a venit în urma colaborării excelente cu Domnica Petrovai, psiholog și psihoterapeut care a susținut în librăria noastră două serii de întâlniri (Crești odată cu copilul tău și La bine și la greu – viața în cuplu) foarte apreciate de participanți. A contribuit și încrederea sa în puterea cărților de a transmite informații valoroase, aplicabile în viața noastră de zi cu zi și cu impact benefic asupra ei.

Într-o mare de cărți dedicate dezvoltării personale din care e uneori greu să alegi ce e bun și eficient, ne-am dori ca acest raft să reprezinte o garanție a calității, prin faptul că informația a fost analizată de un specialist.

Debutăm în martie cu tematica Cărțile cuplului – printre cărțile alese pentru acest raft se numără atât titluri „clasice” ale domeniului cât și noi apariții. Pentru a înțelege de ce sint ele valorase facem și o inaugurare, la care Domnica Petrovai va vorbi atât despre tema cuplului cât și despre fiecare titlu în parte.

}n ziua evenimentului cărțile de la raft au 20% reducere.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.