Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Carnet de călătorie

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

În perioada 4-11 Decembrie 2013, între orele 10:00 și 22:00, Cărturești Cluj-Napoca te invită să vizitezi expoziția Carnet de călătorie

Concursul Carnet de călătorie desfăşurat în perioada iulie-octombrie 2012 s-a încheiat. Institutul francez şi partenerii săi, Librăria Cărtureşti Cluj şi agenţia de turism Aerocenter, au primit carnete de călătorie în ţări francofone realizate de români de toate vârstele, din mai multe oraşe ale ţării. Impresii, amintiri, locuri, obiecte, clădiri şi oameni care au marcat paşii acestor călători sunt descrise emoţionant în carnetele de călătorie, mărturii originale ale locurilor vizitate şi ale experienţelor trăite.

Marea câştigătoare a concursului Carnet de călătorie 2013 este MUSCAN Ioana Simona.

Două alte carnete vor fi recompensate cu premii speciale: FILIPOV Camelia şi LICA Iuliana Mădălina. Toţi participanţii, dar şi publicul larg, sunt invitaţi la festivitatea de premiere care va avea loc în data de 4 Decembrie 2013 la librăria Cărturești Cluj. Carnetele de călătorie vor fi expuse timp de o săptămână înainte de a fi înapoiate posesorilor.

Marele premiu constă într-un voucher de 300 de euro pentru o viitoare călătorie prin agenţia de turism Aerocenter din Cluj.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 4 Decembrie 2013, începând cu ora 18:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.