Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber / Cupa Polus Center în Gastronomie

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 11-12 Septembrie 2015, Polus Center Cluj te invită la Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, ediția a IX-a.

Luna septembrie aduce în fiecare an la Polus Center cel mai complex eveniment gastronomic din România şi Sud-Estul Europei – Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber.

Anul acesta, Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ împreună cu centrul comercial din inima Transilvaniei vor lansa la Cluj prima competiţie Internațională Continentală de tip Black Box din România. În cadrul concursului fiecare concurent va primi prin tragere la sorți o cutie cu ingrediente surpriză, cu care vor trebui să pregătească câte un preparat conform categoriilor de concurs.

În cadrul evenimentului clujenii vor asista la o nouă ediție de Master of Flames Cooking Show – bucătărie ciobănească românească. În cadrul evenimentului va exista chiar și o stână tradiţională românescă, construită după modelul celor din Munţii Căpăţânii.

În plus, la Polus va avea loc primul Grill Party Show cu cel mai mare grill rotisor vertical din România, unde se vor găti aproape 600 de kilograme de carne.

A devenit deja o tradiție, ca în fiecare an, să fie stabilit un nou record culinar internaţional.

Astfel, anul acesta, în cadrul evenimentului, membrii organizaţiei Federazione Italiana di Pasticceria Gelateria e Cioccolateria din Sicilia vor pregăti o Cassata Siciliană de 150 de kilograme.

Evenimentul va mai cuprinde un Pizza Racing Show, demonstraţii de carmangerie tradiţională românească, demonstraţii de bucătărie fusion euro-orientală, bartenders’ Black Box Competition, cantina comunistă Polus Center, și mai mult, în fiecare an avem alături de maeştri bucătari şi maeştrii vinului în cadrul paradei somelierilor.

Punctul culiminant al evenimentului va avea loc sâmbătă, 12 Septembrie 2015, de la ora 20:30, când pe scenă își vor face apariția membrii trupei Iris, ce au pregătit un spectacol incendiar.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.