Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Booty Breaks Comeback

Data
Access
15 lei

Vineri, 11 Februarie 2011, începând cu ora 23:00, Club Boiler Cluj-Napoca te invită la Booty Breaks Comeback cu Leizaboy (Anonim TM) (DJ set), DJ Deekline (The Booty Farm Agency) (DJ set) și NDJ (DJ set).

Deekline este acea figură rară în muzica dance, un producător care îşi menţine cu succes cache-ul subteran în timp ce face raiduri regulate în mainstream. El este creierul din spatele bassboutique.co.uk, artistul care v-a adus I don’t smoke, hibridul garage-breaks care a explodat în Top 10 Marea Britanie în anul 2000, hit care a revenit pe podium după 10 ani datorită unor reeditări de la producători de top ca Utah Saints, Tim Healey şi CrissyCriss (precum şi Deekline însuşi). De asemenea, lucrează fără întrerupere pentru a trece artişti de stradă cum ar fi Ivory (Londra) şi Shystie, prin cele şase case de discuri pe care le supraveghează în prezent: Sludge, Hot Cakes, Jungle Cakes, Booty Breaks, Rat Records şi Giant Pussy Records.

Colaborând şi remixând cu crema muzicii electronice: DJ Assault, Tittsworth, Fast Eddie, Kid Sister şi Freq Nasty, Deekline este un producător cu degetul pe butonul potrivit abordând o varietate de stiluri muzicale. Este capabil să rupă cluburi cu imnul său ghetto house Bring It Back, alături de Healey, dar în acelaşi timp poate fi şi sublim sub formatul unor îngeri alături de Wizard şi albumul lor din 2009 Back Up, Coming Through. În 2010, a lansat hitul său de booty breaks The Mexican în colaborare cu Healey sub labelurile Superstar şi Ministry of Sound, urmând să lanseze albumul de mixuri Billion Dollar House Party cu labelul din urmă.

Anul 2010 l-a găsit pe Deekline în cel mai mare tur mondial al carierei sale prin Australia, Canada, Europa şi America, aducând stilul său proaspăt de booty-shaking unui public pe cât de variat, pe atât de însetat pentru stilul său original. Experienţa de a fi în public la unul din show-urile sale este ceva unic! Deekline este un artist care este cu un pas înaintea ultimelor sunete şi se simte cel mai bine în faţa platanelor atunci când i se dă ocazia de-a scratch-ui şi de a înnebuni mulţimile. Un show marca Deekline este un spectacol de energie pură: asigură-te că eşti prezent!

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.