Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Boglárka Oláh și Ioana Veţean-Muntean

Data
Loc
Cluj-Napoca

Joi, 18 Februarie 2016, începând cu ora 19:00, Academia de Muzică Gheorghe Dima te invită la un recital cameral susținut de pianistele Boglárka Oláh și Ioana Veţean-Muntean.

Repertoriul abordat cuprinde Sonata pentru două piane în Re major, KV 381 de Wolfgang Amadeus Mozart, Variaţiuni pe o temă de Paganini pentru două piane de Witold Lutoslawski, Suita pentru două piane Scaramouche, op. 165b de Darius Milhaud, Mirrors and reflections de Jerry Sieg.

Duo-ul pianistic alcătuit din Boglárka Oláh şi Ioana Veţean-Muntean s-a format în anul 2013, sub îndrumarea prof. univ. dr. Vera Negreanu şi s-a remarcat încă de la început în cadrul concursului „Duo Pianistic” din Cluj-Napoca, unde a obținut Marele Premiu. Formaţia camerală a participat în anii 2014 şi 2015 la cursul de măiestrie susţinut de Marialena Fernandes de la Universität für Musik und Darstelende Kunst Wien. În 2015, formația a concertat alături de Filarmonica „Banatul” din Timişoara, interpretând Concertul pentru două piane de Max Bruch sub bagheta dirijorului Roberto de Maio.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.