Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Biodanza

Data
Loc
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 20 Februarie 2016, începând cu ora 10:00, Asociația Părinte înFlorești și Liliana Coșbuc te invită la Grădinița Waldorf să experimentezii Biodanza și să te bucuri de Dansul Vitalității, celebrând viața AICI și ACUM, intr-un cadru plin de siguranță și de iubire necondiționată.

Linia vitalității este prima linie din Biodanza. Aici ne amintim de instinctul de supraviețuire, de forța vindecătoare și transformatoare a pamântului, de legătura cu rădăcinile noastre și cu matricea terestră a vieții. Vitalitatea este potențialul de activitate și repaus al organismului, energia pe care fiecare individ o are pentru a acționa in lume.

Biodanza este o şcoală, un sistem de valorificare a imensului potenţial genetic uman prin creşterea vitalităţii, creativităţii, entuziasmului, afectivităţii si sexualităţii. Este un sistem definit de Rolando Toro, psiholog , antropog, poet si pictor chilian în anii”60. Biodanza este un sistem integrativ de re-educare afectivă, de reconstituire organică, de integrare umană, de re-învăţare a funcţiilor organice ale vieţii.

Metoda constă în inducerea stărilor de VIVENCIA ( trăire profundă în AICI ŞI ACUM) prin intermediul muzicii, a mişcării şi a întâlnirilor în grup ( exista 40 de şcoli Biodanza în întreaga lume).

Datorită efectelor vizibile asupra corpurilor fizic, mental şi emoţional , prin relaxarea si conexiunea pe care le creează între oameni, Biodanza se numără printre cele mai eficiente instrumente de dezvoltare umană.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.