Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Beats Remedy and friends

Data
Loc
Piața Muzeului Cluj-Napoca

Sâmbătă, 25 Mai 2013, începând cu ora 20:30 în Piața Muzeului Cluj-Napoca va avea loc un concert susținut de trupa de funk şi jazz Beats Remedy și prietenii.

Cu un numitor comun în jazz, funk şi hip hop, Beats Remedy nu se opresc la limitarea muzicii în genuri, ci experimentează, improvizează, semnalizează, depăşesc, respiră ritmic şi nu uită ceea ce este de fapt esenţa în muzică, şi anume faptul că sentimentul depus în creaţia ei este ingredientul principal care face ca aceasta sa fie una veritabilă.

Beats Remedy execută live piese din hip hop-ul anilor ‘90, adăugându-le acestora atmosfera de jam-session, prin improvizaţii şi ruperi de ritm, combinate cu live mc-ing şi vinyl scratch.

Asociaţia culturală EvolArts este o organizaţie non-profit de tineret, înfiinţată în 2012 în Cluj-Napoca, ce susţine reprezentaţiile cu scop socio-cultural, educativ, promovează producţiile din arta electronică, muzicale dar şi vizuale, precum şi performance-ul multimedia, oferă suport artiştilor autohtoni care produc, mixează sau editează muzică, precum şi interpreţilor.

After party: La Gazette Cluj-Napoca.

Evenimentul este prezentat de Asociația Culturală EvolArts.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.