Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Bârfa și invidia

Data
Access
120 lei
Loc
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013, între orele 10:00 și 17:00, la PsyLife Clinic Cluj-Napoca va avea loc workshop-ul Bârfa și invidia.

Traineri: Anca Șerban (consultant în bune maniere) și Raluca Anton (doctor psiholog).

A existat vreodată un moment în care ai fost bârfit sau ai fost tentat/tentată să bârfeşti pe cineva? Toţi ne-am dori să eliminăm bârfa din viaţa noastră.

Studiile spun că 80% dintre oameni sunt răniţi de cuvinte! 70% din conţinutul conversaţiilor umane este format din bârfa! 60% considera bârfa ca fiind cea mai importantă problemă care trebuie rezolvată în interacţiunile sociale.

Bârfa implica două componente esenţiale: bunele maniere şi arta de a şti cum să te comporţi în diverse situaţii de acest gen şi o serie de mecanisme psihologice care stau în spatele acestui proces atât atunci când eşti bârfit, cât şi atunci când bârfeşti.

Acest workshop îţi oferă posibilitatea să te analizezi pe tine în situaţia care se numeşte generic bârfa şi să înveţi cum să îi faci faţă şi cum să reacţionezi adecvat. Temele care vor fi abordate sunt: psihologia din spatele bârfei şi motivele pentru care se ajunge la bârfă, mesajul pe care îl transmit atunci când bârfeşti, tehnici de auto-analiza, tipuri de reacţii şi atitudini în faţa bârfei.

Întâlnirea va fi una interactiva şi aplicativa unde accentul se pune pe uneltele pe care le achiziţionezi pentru a face faţă acestui fenomen atât de frecvent întâlnit.

Reduceri: 100 lei dacă achiți biletul până la data de 12 Noiembrie 2013 și 90 lei biletul de persoană dacă vii însoțit.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.