Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Bag Expo

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 24-28 Septembrie 2014, Iulius Mall Cluj-Napoca te invită la târgul intitulat Bag Expo.

Timp de trei zile, clienţii Iulius Mall Cluj se vor delecta cu un târg aparte, care reuneşte o gamă largă de genţi şi accesorii. Peste 4.000 de modele vor fi expuse la Bag Expo, printre ele şi cea mai mare geantă din piele naturală prezentată în România. Geanta uriaşă are doi metri lăţime şi trei metri lungime, este confecţionată manual din piele naturală, cu motive etno, şi este comandă specială pentru Bag Expo. Geanta rustică valoarează aproximativ 5.000 de euro şi la realizarea ei au lucrat patru meşteri populari, timp de două luni şi jumătate, câte zece ore pe zi. Artizanii iscusiţi au muncit cu multă migală fiecare detaliu, spre încântarea pasionaţilor de accesorii care vor vizita Bag Expo.

Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, iar oferta variată acoperă toate preferinţele. Cum pentru doamne şi domnişoare nu este niciodată suficientă o singură geantă, aici vor găsi cele mai diversificate variante pentru a-şi completa garderoba. Din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri, obiectele prezentate la Bag Expo sunt deosebite şi respectă tendinţele actuale. Printre ele se remarcă genţile şi portofelele din piele de şarpe, atrăgătoare prin unicitatea lor. La Bag Expo este prezentată şi o selecţie de accesorii din piele de piton, realizate manual, adevărate piese de colecţie.

Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo pentru clienţii Iulius Mall Cluj. Iar pentru a oferi originalitate, organizatorii au adus articole în producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Realizate în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia, piesele Bag Expo acoperă şi cele mai pretenţioase gusturi.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.