Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Auto

Data
Access
17 lei
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

Teatrul Independent Sala Mică Cluj-Napoca şi Teatrul Andrei Mureşanu Sfântu Gheorghe prezintă vineri, 18 Martie 2011, spectacolul Auto de Ernesto Caballero, în regia lui Horaţiu Mihaiu.

Reprezentaţia va avea loc începând cu ora 20:00, la sediul Teatrului Sala Mică de la Fabrica de Pensul.

Din distribuţie fac parte actorii Fatma Mohamed, Ana Nicolae, Elena Popa şi Daniel Rizea, toţi patru absolvenţi ai Facultăţii de Teatru de la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Auto este un spectacol care sondează natura umană pusă în faţa unei decizii radicale. După un accident, cele patru personaje se autoanalizează, încercând să afle unde şi cum au greşit. Fiecare personaj încearcă să explice, prin prisma sa, cum anume a avut loc un accident, astfel că avem de-a face cu o temă psihologică în acest spectacol a cărui denumire ne poate duce cu gândul la cu totul altceva. Este de fapt o autoanaliză înaintea Judecăţii de Apoi, care scoate la iveală firea reală a omului, de cele mai multe ori mizeră prin faptul că fiecare om are un lucru de ascuns, ceva ce nu şi-ar dori să afle alţii, a dezvăluit regizorul spectacolului, Horaţiu Mihaiu.

Biletele se pot procura de la sediul Teatrului Sala Mică, Galeria Quadr şi Agenţia de bilete a Teatrului Naţional. Preţul biletelor este de 17 lei, respectiv 12 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.