Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Atelierul de creație cu tema de Paște

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013, între orele 14:00 și 20:00, IPB organizează în Polus Center Cluj un atelier de creație la care atât cei mici cât și cei mari sunt invitați să decoreze ouă din polistiren sau plastic cu ajutorul tehnicii decupajului, cunoscută și sub denumirea de tehnica șervețelului.

Această tehnică constă în decorarea unor obiecte din carton, lemn, porțelan, sticlă, plastic, polistiren și metal, pornind de la un simplu șervețel.

Tehnica este originară din China și a fost folosită la început pentru decorarea mobilei cu imagini desenate pe hârtie din orez. Este adusă apoi în Europa de către venețieni în Italia, unde și astăzi se produce hârtie pentru decupaj și șervețele de orez speciale pentru tehnica decupajului.

Această tehnică stimulează creativitatea copiilor îmbunătățindu-le dexteritatea și atenția la detalii, oferind și adulților o activitate creativă și relaxantă ce aduce satisfacția de a realiza ceva deosebit din obiecte aparent banale.

Evenimentul organizat de IPB va face o introducere în tehnica servețelului oferindu-le participanților ocazia să creeze mici elemente decorative pentru Sărbătorile Pascale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.