Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Asus Romanian Open Squash

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

În perioada 11-13 Noiembrie 2016, la Iulius Mall Cluj se va desfășura cea de-a patra ediție a turneului internațional de squash masculin și feminin Asus Romanian Open Squash.

Este pentru al patrulea an consecutiv în care Iulius Mall găzduiește acest eveniment, oferindu-le iubitorilor de mișcare prilejul de a descoperi un sport antrenant. Competiția se va desfășura pe un teren de sticlă special amenajat, pentru a permite ca spectacolul să poată fi admirat de un public cât mai numeros.

În acest an, Asus Romanian Open Squash reunește peste 100 de jucători din țară și din stăinătate, dornici să cucerească cel mai important titlu al turneului. Țările reprezentate sunt Polonia, Ungaria, Grecia, Spania, Serbia, Marea Britanie, Bolivia, Finlanda și România. Printre participanții internaționali se numără și jucători de top, precum Iker Pajeres Bernabeu, unul dintre cei mai buni jucători de squash din Spania, precum și Shakeel Khan, fondatorul Khan Squash Academy.

Campionatul Asus Romanian Open Squash se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Squash şi este organizat de Asociaţia Pro Squash România.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.