Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Asta-i tinereţea noastră

Data
Access
7.5/15
Loc
Diesel Club

Luni, 9 Iulie 2012, începând cu ora 21:00, Diesel Club te invită la premiera spectacolului de teatru Asta-i tinereţea noastră.

Trei tineri se maturizează într-o noapte. Pe scurt, această este povestea acestui spectacol. Dennis, Warren și Jessica se întâlnesc accidental într-o noapte de martie și printr-o suită de întâmplări hazlii întâmpină zorii dimineții cu verticalitatea unor oameni maturi.

Poți să o numești lecție de viață, poți să-i spui întâmplare, oricum ai formula-o, ceea ce rămâne e vacarmul, pasiunea, nervul cu care trei puști intră pe drumul anevoios și plin de capcane pe care ni-l oferă viața.

Dennis e fiul unui pictor faimos, Warren e fiul unui afacerist, Jessica provine dintr-o familie înstărită și , cu toate astea, nici unul nu e sigur de viitorul lui.

Fiecare din ei are problemele specifice vârstei: se ceartă cu părinții – unul ajunge la performanța să fie dat afară – se luptă pentru câștigarea unui statut, dar autorul are grijă să ne releve aceste aspecte de fiecare dată cu umor, parcimonie și multă, multă duioșie. Spectatorul va râde de fanfaronadele lui Dennis, de gafele interminabile ale lui Warren, de paranoia inexpilcabila a Jessicăi. Va râde și se va sensibiliza deoarece situațiile propuse în acest spectacol conțin elemente ale tinereții fiecăruia dintre noi.

Preț bilet: 15 lei și 50% reducere pt. elevi/studenți.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.