Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Asaltul Dacilor

Data
Loc
Cluj-Napoca

Duminică, 7 Septembrie 2014, începând cu ora 11:00, în Cluj-Napoca se va desfășura competiția intitulată Asaltul Dacilor.

Asaltul Dacilor este o competiţie cu obstacole destinată tuturor celor ce doresc să pornească într-o aventură care le va testa limitele fizice şi psihice, este o întâlnire cu natura, o reînviere a vremurilor eroice în care geto-dacii erau recunoscuți ca războinici puternici și curajoși.

Evenimentul îi va arunca pe competitori de pe canapea direct în mijlocul aventurii. O cursă condimentată cu multe obstacole, ce îi va obliga pe participanţi să îşi înfrunte frica şi slăbiciunile, dar şi să ia decizii în timp rapid. Ingeniozitatea, inteligenţa şi rezistenţa fizică vor fi armele cu care se va ajunge la finish.

Competiţia este structurată pe două nivele, în funcţie de dificultate: Decebal (trase scurt) şi Burebista (traseul lung) la care puteți participa fie în echipa (ștafetă) fie individual.

Dacă eşti dac adevărat, acceptă provocarea şi înscrie-te în competiţie. Va fi cel mai îndrăzneţ lucru pe care îl poţi face pentru a te autodepăşi. Asaltul Dacilor e mai mult decât o simplă alergare. Este o experienţă! O amintire ce va avea un ecou în eternitate.

Te vei întâlni şi împrieteni cu oameni la fel de hotărâţi şi care au aceleaşi aspiraţii ca şi tine. Vei participa la învierea tradiţiilor antice ale geto-dacilor şi vei traversa natura, dar şi secolele, cu zâmbetul pe buze şi cu determinarea în suflet.

Învaţă de la apă să fii statornic în drum şi să nu dai înapoi!

Evenimentul este organizat de cluburile Clubul Sportiv Clujul Pedalează și Runners Club.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.