Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

ARTvertising

Data
Loc
Cluj-Napoca

IAA YP organizează la Cluj un eveniment dedicat oamenilor de advertising, marketing și comunicare.

La jumătatea lunii octombrie specialiștii din marketing şi comunicare sunt invitați la primul eveniment de pe piața clujeană care reunește arta cu advertisingul. ARTvertising, pe numele său, vrea să pornească o dezbatere cu privire la legătura dintre artă şi advertising şi să arate oamenilor din marcomm-ul clujean că oricine se poate inspira din artă şi că uneltele specifice artelor şi publicităţii pot fi cu uşurinţă folosite pentru stimularea creativității.

ARTvertising va avea loc în data de 18 Octombrie 2012 la Hotel Central din Cluj-Napoca. Întâlnirea este structurată în două părţi: una care pornește dezbaterea cu privire la legătura dintre artă şi advertising, Bogdan Brânzaş şi Andrei Gheorghe încep discuția cu două prezentări; cea de-a doua parte, cu ale sale cinci ateliere distincte, va aduce pentru participanți o serie de tehnici, trucuri şi instrumente artistice. Atelierele vor fi îndrumate de Aminda şi coach-trainerul Cristina Varo, sculptorul Vlad Berte, Pardanschi-Răileanu pentru atelierul de teatru, designerul Ştefan Asafti şi Andrei Cosma, editorul Decâtorevistă Cristian Lupșa și, nu în ultimul rând, Andreea Stor de la Floristiq Art.

ARTvertising doreşte să pornească o dezbatere privind interconectivitatea sau complementaritatea celor două noțiuni reunind la aceeași masă oameni din marcomm cu artiști: Am vrea să le amintim oamenilor din industria publicităţii de frumuseţea unor lucruri pure şi conceptuale, capabile să înalţe spiritul şi fiinţa. Poate că sună un pic pretențios însă de fapt lucrurile sunt simple: fie că sunteți sau nu de acord cu ideea de a aduce la un punct comun arta și publicitatea noi vrem să purtăm această discuție cu voi și mai mult decât atât, vrem să plecați de la eveniment cu idei pe care să le puteți folosi în viața de zi cu zi, declară Alexandra Crăciun, managerul de proiect.

Evenimentul îşi doreşte să aducă împreună oameni importanţi ai marcomm-ului clujean şi să le ofere acestora şansa învăţării şi însuşirii unor unelte şi tactici unice pentru domeniul în care activează. Înscrierile se fac prin completarea unui formular online pe pagina de Facebook IAA YP urmând ca apoi participanții să primească pe email confirmarea participării pe data de 13 Octombrie 2012.

IAA YP Cluj este un program al IAA ce reuneşte tineri pasionaţi de comunicare şi marketing care vor să dezvolte domneiul publicității. La nivel internaţional, International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apără interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agenţii de publicitate până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cat şi ale practicanţilor individuali.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.