Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Anastasiia Mikhno – The Analysis of Beauty

Data
Access
gratuit
Loc
Cărturești Cluj-Napoca

În perioada 20 Octombrie 2011 – 17 Noiembrie 2011, Cărturești Cluj te invită să vizitezi expoziția de fotografie Anastasiia Mikhno – The Analysis of Beauty.

Anastasiia Mikhno utilizează deseori portretul în arta sa. Ca artist conceptual, cum se declară ea însăşi, alege o modalitate consacrată în arta vizuală portretul, dar o foloseşte extrem de elaborat.

Atunci când a creat seria fotografica Analysis of Beauty 2007-2008, aceasta a urmărit să portretizeze subiectivismul psihosexual, încercând să arate cât de paradoxal percepem realitatea a ceea ce este familiar, normal, general acceptat. Anastasiia Mikhno şia propus astfel să redea realitatea frumuseţii.

Seria fotografică pe care vă invităm să o vedeţi la Librăria Cărtureşti în perioada 20 Octombrie 2011 – 17 Noiembrie 2011 este parte a unui proiect personal al Anastasiiei Mikhno, care explorează noţiunea de gen ca fenomen în cea mai pură şi impredictibilă manifestare, aceea a androginului. Vom vedea astfel că există o realitate a frumuseţii care nu poate fi taxată de subiectivităţi ale gusturilor personale.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 20 Octombrie 2011, începând cu ora 19:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.