Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

All Over Your Face

Data
Loc
Reactor

Joi, 15 Decembrie 2016, începând cu ora 19:00, Reactor te invită la spectacolul intitulat All Over Your Face de Botond Nagy.

În distribuție: Paula Rotar, Denisa Blag și Ioana-Maria Repciuc.

Scenografia: Valentin Oncu. Costume: Sorana Oltean. Coregrafia: Știan Ionuț-Claudiu. Lightning Design: Erőss László. Coloana sonoră: Botond Nagy. Mentor: Sinkó Ferenc. Mulțumiri speciale: küb_beat.

Am fi putut să facem un spectacol în care să vorbim despre violență, moartea unui întreg popor, despre dragoste și singurătate. Teme vaste. Și apoi am început să vorbim despre lucrurile mărunte ale vieții. Despre fricile, visele, familiile, bucuriile, poveștile de zi cu zi. Și, fără să vrem, am vorbit despre noi înșine.

Este un studiu pe tema tinereții, a relațiilor pe care le purtăm cu noi toată viața… povești din tinerețe cu o bătaie de inimă spre viitor, cu un vibe sau o liniște în prezent și totodată o revoltă împotriva decepției de viață.

Un living room. Niște microfoane. Un pahar de vin, paradă haute-couture. Sinceritate, libertatea clipei. A spune povești. Dar ce, noi vrem neapărat să facem teatru? „Haideți fetelor, dansăm, dansăm!” Sau doar Spune-mi că mă iubești…

O producție Reactor de creație și experiment, în cadrul proiectului Fresh Start.

Recomandat: 18+.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.