Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

After All

Data
Access
gratuit
Loc
Fabrica de Pensule Cluj-Napoca

Duminică, 22 Mai 2011, începând cu ora 19:00, Fabrica de Pensule Cluj-Napoca te invită la spectacolul After All.

Concept: Vava Ştefănescu. Cu: Carmen Coţofană. Scenografie: Adrian Damian. Costume: Paul Dunca. Video: Irina Stelea.

Producţie: Asociația Colectiv A în cadrul Festivalului Temps d‘Images. Coproducători: Zamek Ujazdowski (Polonia), Centrul Naţional al Dansului Bucureşti.

After All vă propune o plonjare în multiplele universuri ale Vavei Ştefănescu. Un alt corp (Carmen Coţofană), ca un avatar, jonglează cu universul material şi artistic al Vavei Ştefănescu, cu dimensiunile temporale, alunecă printre obiecte şi imagini şi transformă o întreaga istorie.

Corpul [meu] tinde să fie o arhivă; o arhivă virtuală. Ce faci cu toate lucrurile astea adunate aici? La un moment dat îți vine să te scuturi de ele dar nu poți să le arunci. O schimbare ar fi binevenită. Se ia un alt corp; i se deschid supapele; se selecționează deșeurile arhivate; se pun deoparte lucrurile reciclabile; se observă că au rămas foarte puține; acestea se așează cu grijă în diferite părți din noul corp (avînd o oarecare vîrstă, ele sînt fragile); se pun deoparte visele; doar puține [din ele] se vor dezvolta; se aruncă la întîmplare în noul corp; se așteaptă puțin; dacă nu se întîmplă nimic, este recomandată un pic de răbdare; între timp se aleg accesoriile; cînd totul va fi gata, vom adăuga noului corp accesoriile; dacă acesta le rejectează nu vă speriați, este un efect normal, cu unele se va obișnui și le va păstra, altele vor deveni invizibile; cînd totul este gata priviți cu atenție; găsiți o ramă potrivită la anticariat – e foarte importantă; puneți rezultatul în ramă. Deschideți televizorul și urmăriți un desen animat care vă place. (Vava Ştefănescu)

Sala Studio, etaj I

office@colectiva.ro / colectiva.ro

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.