Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Adrian Berinde

Data
Loc
Diesel Club

Duminică, 15 Mai 2011, începând cu ora 20:30, Diesel Club te invită la un concert Adrian Berinde.

Adrian Berinde – pictor, muzician, regizor – revine pe scena clujeana, în cadrul unui concert care se va desfăşura duminică, 15 mai, în Cluj-Napoca, în Diesel Club!

Însoţit de câţiva dintre cei mai buni muzicieni ai momentului, Adrian Berinde va recrea atmosfera de AZIL, in care “pacienţii” sunt dornici să îşi asculte pornirile şi încearcă să îşi înţeleagă sufletul.
Originalitatea actului muzical îl poziţionează de ani de zile pe Adrian Berinde într-un stil şi perimetru de creaţie unic. Avem de-a face cu o muzică elaborată, profundă, cu un vers consistent, cu metaforă subtilă şi pe alocuri izbitoare.
Albumul “Azil”, ultimul lansat in ianuarie 2011, este considerat în prezent o operă muzicala modernă de cea mai înaltă ţinută, care se foloseşte de cel mai valoros instrument pentru a da contur si ecou: sufletul ascultătorului.
Pentru cei care doresc să-l încadreze pe artist într-un stil aparte muzical, vom spune că Berinde aparţine rock-ului. Pentru cei care nu ţin cont de etichetări, Berinde e …Berinde.

Florian Pittis spunea despre Adrian Berinde: “Ne dovedeşte că am avut dreptate când am spus că este un artist al Renaşterii. Iată că a pus mâna pe creion pentru a scrie. Nu poate sta locului şi ne arată tuturor că am putea şi noi să nu mai stăm.”

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.