Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Adelina CÂMPEAN – Autoportret versus Paradis

Data
Loc
La Port Cluj-Napoca

Vineri, 27 Mai 2011, începând cu ora 18:00, La Port Cluj-Napoca te invită la vernisajul expoziției de fotografie Adelina CÂMPEAN – Autoportret versus Paradis.

Invitat: Dorel GĂINĂ.

Fiecare individ și-a creat imaginea paradisului în conformitate cu dorințele sale, a văzut în paradis ceea ce a vrut să vadă. S-a prelucrat atât de mult încât astăzi, paradisul și-a pierdut din semnificația lui inițială , din magie, devenind pentru fiecare în parte, o lume proprie. Paradisul putem sa ni-l inchipuim. Niciodată să-l construim sau să susținem că l-am simțit, văzut, să-l trăim, că-l cunoaștem.

Autoportret versus Paradis este o confruntare a artistului cu propria-i soartă. Cum altfel să ne cunoaștem dacă nu ne analizăm? Autoportret versus paradis se vrea a fi o interpretare proprie a ceea ce înseamnă noțiunea de paradis. Autocunoașterea se realizează în lucrarea adusă în discuție în trei stări, în trei etape. Indiferent de simbolul în spatele căruia se ascunde, autocunoașterea trece prin meditație, conștientizare și finalizare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.