Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Acasă de la A la Z (2016)

Data
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 15-17 Aprilie 2016, între orele 10:00 și 22:00, Polus Center Cluj te invită la ce-a de-a VII-a ediție a târgului de imobiliare, construcții și amenajări intitluat Acasă de la A la Z.

Ediția din această primăvară aduce ansambluri și dezvoltatori din cele mai diverse locații ale Clujului, de la apartamente cu una, două și trei camere în Florești, Mărăști, Mănăștur și Bună ziua la proiecte de case în orice zona a orașului prin firme care cumpără teren și construiesc case de la A la Z.

Separat de dezvoltatori și constructori, vor fi prezente firme care prezintă o ofertă variată de electrocasnice, saltele bio, rulouri și plase pentru insecte, mobilier sau sisteme de încălzire.

Această ediție aduce cu sine noutatea sezonului în materie de încălzire, pentru toți cei care își construiesc o casă și doresc un sistem ecologic și economic: pompa de căldură produsă de EcoInstal România.

“Clujenii care isi doresc propria locuinta au posibilitatea de a cumpara apartament sau casa direct de la dezvoltator sau agentie imobiliara, dar si optiuni vaste pentru constructia casei in regie proprie. Faptul ca aceasta editie vine cu expozanti din domeniul bancar ofera un avantaj clar pentru cei care isi doresc sa devina proprietari insa au posibilitati financiare reduse”, au declarat organizatorii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.