Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Acasă de la A la Z 2015

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 20-22 Februarie 2015, între orele 10:00 și 22:00, Polus Center Cluj te invită la cea de-a V-a ediție a târgului de imobiliare, construcții și amenajări intitluat Acasă de la A la Z.

Pe parcursul evenimentului expozanții vor întâmpina vizitatorii atât cu sfaturi cât și cu o sumedenie de promoții și oferte speciale.

“Clujenii care își doresc propria locuință au posibilitatea de a cumpăra un apartament sau o casă direct de la dezvoltatori sau agențiile imobiliare prezente la eveniment. Tot aici, pot găsi și opțiuni vaste pentru construcția unei case în regie proprie. Faptul că piața imobiliară clujeană este stabilă, reprezintă un motiv în plus pentru ca dezvoltatorii să aducă oferte din ce în ce mai interesante și să încurajeze achiziția a ceea ce mulți consideră încă un vis – locuința proprie”, au declarat organizatorii.

Dintre expozanții din cadrul acestei ediții a evenimentului amintim: Citadela Residence, Flabelos Fit Oradea, Hot Springs – Tîrgu Mureș, Nicole Imobiliare, Gabriel Petrișor Construct, Welt Imobiliare, Banca Românească, Mobila Dalin, Conpac Arhitect, Kalenda, Fenster Bistrița, Citadinia Real Estate, Sophia Residence, Park Lake, EcoInstal It Consult, Hiperion Comserv, Cadoro Mobili și BCR.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.