Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Acasă de la A la Z

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 21-23 Februarie 2014, între orele 10:00 și 22:00, Polus Center Cluj te invită la ce-a de-a III-a ediție a târgului de imobiliare, construcții și amenajări intitluat Acasă de la A la Z.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu oferte variate de locuințe gata construite în ansambluri de apartamente cu una, două sau trei camere din zone diverse ale Clujului. Se poate opta pentru o locuință într-o zonă ultracentrală la prețuri începând de la 1.200 euro / metrul pătrat sau o zonă periferică la prețuri semnificativ reduse.

De asemenea, pentru cei care doresc să construiască în regim propriu, vom avea expozanți care pun la dispoziția clujenilor casa completă. O singură firmă poate să achiziționeze terenul dorit, să construiască locuința conform specificațiilor, să o finiseze, mobilize și să aranjeze spațiul exterior. Practic clientul primește casa la cheie în decursul a câtorva luni sau, în funcție de bugetul alocat au declarat organizatorii.

Pentru partea de amenajare, expozanții vor prezenta soluții de încălzire neconvențională, precum șeminee, pompe de căldură, încălzire în pardoseală sau panouri solare și fotovoltaice.

Evenimentul are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața autohtonă a materialelor de construcții și finisaje, compania Ambient.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.