Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

8 ani de Midi

Data
Access
20 lei
Loc
Club Midi

Vineri, 30 Octombrie 2015, începând cu ora 23:00, Club Midi Cluj-Napoca te invită să sărbătorești 8 ani de Midi alături de tINI, Bella Sarris și K!D Chriss.

tINI este una dintre cele mai apreciate personaje feminine ale scenei muzicii techno din Germania şi nu numai. Începuturile carierei sale sunt strâns legate de Loco Dice şi labelul Desolat, iar astăzi este un star în adevăratul sens al cuvântului. Este des întâlnită în line-up-ul multor festivaluri internaționale, dar mai ales în Ibiza, având propriul ei concept de eveniment sub numele de „tINI and the gang”.
Deeply. Impulsively. tINI.

Succesul artistei pe scena muzicii electronice internaționale a fost consolidat de la an la an, fiind o prezența constantă în line-up-ul petrecerilor Enter by Richie Hawtin şi în cadrul evenimentelor “tINI & the gang”. Programul său încarcat din acest an este o altă confirmare a talentului său. Sound-ul ei este într-o continuă dezvoltare, cu influenţe deep house şi minimal techno.

Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internașionale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experienșă vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

După ora 00:00, prețul unui bilet de intrare va fi de 40 de lei.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.