Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

7 ani de Polus

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

Sâmbătă, 11 Octombrie 2014, Polus Center Cluj va aniversa șapte ani de la inaugurare.

Cu această ocazie atât cei mici cât și cei mari, vor avea parte de o zi specială la Polus Center.

Începând cu ora 12.00, spre deliciul celor mici, în centrul comercial îşi vor face apariția mascotele Tomiţă şi Chiţ Chiţ, Lola şi Bugs Bunny şi oamenii pe picioroange, iar de la ora 16:00, micuţii sunt invitaţi în piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii, la spectacolul de teatru de păpuşi O scufiţă năzdrăvană.

Seara se anunță incendiară alături de o mulțime de artiști puși pe distracție. Sărbătorim împreună șapte ani de Polus Center, printr-un mega concert aniversar. Participantul de la Vocea României, Árpi Török, împreună cu trupa Zip Band vor deschide concertul începând cu ora 17:30, iar de la ora 18:00 vom cânta și ne vom distra alături de Marius Moga și artiștii DeMoga Family: What’s Up, Liviu Teodorescu, Ruby, Adda şi Shift. În jurul orei 20:00, pe scena concertului aniversar va urca îndrăgitul artist Smiley, ce ne promite un spectacol energizant.

Anul acesta, centrul comercial din inima Transilvaniei aniversează șapte ani de la inaugurare, șapte ani în care Polus Center Cluj a încercat să își îmbunătățească oferta de servicii și portofoliul de branduri, în funcție de necesitățile și cerințele clienților săi. Mulțumim cu această ocazie tuturor clienților și partenerilor noștri pentru toți acești ani în care ne-au fost alături. Pe 11 Octombrie 2014, vă așteptăm să petrecem împreună cei șapte ani plini de bucurie și momente speciale, a declarat Răzvan Alistar, PR Officer al Polus Center Cluj.

Pe parcursul zilei, clienții centrului comercial vor fi întâmpinaţi cu numeroase oferte pregătite cu această ocazie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.